å tenke seg om før man snakker (étoile)

å tenke seg om før man snakker

    Publisert 02.01.2016 02:10

jeg pleide aldri å skrive og lagre utkast før, men nå har jeg så mye på hjertet; så mye jeg vil si. jeg kan ikke bare skrive og bli ferdig, det er blitt til noe mer enn bare å få det ut. likevel er jeg redd for å gå tilbake og endre på det, det føles litt som om jeg jukser. man kan ikke spole tilbake virkeligheten, og jeg vil aller helst være ærlig og tro mot virkeligheten.

man kan ikke gå tilbake i tid og redigere ting man angrer på, enten det er ting man har gjort eller sagt - om det så bare var at første avsnitt hadde vært bedre som tredje avsnitt. det er ikke lov å jukse i livet. noen gjør det jo selvsagt likevel, men jeg vil ikke være sånn. så får jeg heller stå for tidligere valg: stå for fall, feilskrivinger, feilformuleringer, uhell; konsekvenser. 

men jeg lagrer utkast likevel. jeg kan ikke si alt på en gang. rom ble ikke bygga på én dag. ting tar tid, ting bør ta tid, ting ordner seg ofte med tida. man kan ikke spole tilbake, men man kan heller ikke spole fremover. så får man skrive, lagre, lese, tenke, reflektere, forstå, vente. så tømmes hjertet, og fylles: pumper liv i tanker, følelser, og alt i mellom. og så publiserer man utkastet.

 

godt nyttår


skriv en ny kommentar

etoile.blogg.no★ anders. 21. london (stavanger).

gullgruve


takk til lmsk91.blogg.no som har hjulpet til med grunnmuren til designet.
hits